porada ---> zamarzająca przednia szyba

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nemi
    Ambiente
    • 2008
    • 227

Zamieszczone przez tryton
    dla prewencji to sto sie zmienia filtr kabimowy , co ci da suszenie klimą jak raz wejdziesz do auta w butach ze sniegiem i wildoci masz pełno
    Możliwe, ale ja się jakoś nigdy nie borykam z problemem zamarzniętej szyby od wewnątrz, a nie stosuję żadnych innych środków. Filtr też zmieniam oczywiście :].
    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=544518#544518

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

Zamieszczone przez nemi
      Możliwe, ale ja się jakoś nigdy nie borykam z problemem zamarzniętej szyby od wewnątrz,
      Jak widać każdy ma inne doświadczenia mieszkamy w różnych rejonach gdzie panują diametralnie inne warunki atmosferyczne każdy używa auta w inny sposób u nas szyby zamarzaja nie tylko w skodach i nie tylko mnie
      Zamieszczone przez winni77
      Ja czytałem że co pół rok wypadałoby...
      nie ma chyba czegoś takiego jak co pół roku wymieniamy jak tylko jest brudny u jednego bedzie to po 3 miesiącach u innego po dwóch latach , A na zime i lato ja zawsze wymieniam bezwzględu na jego stan

Komentarz

• nemi
        Ambiente
        • 2008
        • 227

Zamieszczone przez tryton
        Jak widać każdy ma inne doświadczenia mieszkamy w różnych rejonach gdzie panują diametralnie inne warunki atmosferyczne każdy używa auta w inny sposób u nas szyby zamarzaja nie tylko w skodach i nie tylko mnie
        Hmmm, jak popatrzę na mapkę, to ja mam bliżej do bieguna północnego niż Ty, więc u mnie powinny być większe problemy . Dziś jest -10, a samochód wystarczyło "odkurzyć" szczotką. 0 skrobania
        Zapomniałem jeszcze napisać, że staram się zawsze schłodzić auto, zanim je zaparkuję - to też pomaga - nic się nie skrapla na skutek różnicy temperatur.
        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=544518#544518

Komentarz

Pracuję...